English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

  • VS

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

VESTI

Ostale Vesti »
21.05.2023 · 11:46

Parni valjak sutra igra odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale AdmiralBet ABA lige

Partizan Mozzart Bet dočekuje SC Derby u ponedeljak, 22. maja od 20 časova u Štark areni.

Parni valjak sutra igra odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale AdmiralBet ABA lige. U ponedeljak, 22. maja, Partizan Mozzart Bet od 20 časova dočekuje SC Derby u Štark areni. Dnevne ulaznice za sutrašnji meč se prodaju putem servisa Ticketline, a biće dostupne i na blagajni Štark arene od sutra u 17 časova.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1 i pobednik sutrašnjeg duela će zakazati duele sa Cedevita Olimpijom.

Pred „majstoricu“, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

"Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati boje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča", poručio je Obradović. 

Zamenik kapitena Danilo Anđušić je pred odlučujući meč izjavio: 

"Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakimce i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale", istakao je Anđušić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)