English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
17.05.2023 · 13:10

Crno-beli sutra u Podgorici protiv SC Derbija

Partizan Mozzart Bet gubi u četvrtfinalnoj seriji sa 0:1 i u SC Morača igra utakmicu koja znači opstanak u takmičenju.

Partizan Mozzart Bet sutra u Podgorici igra drugu utakmicu četvrtfinala AdmiralBet ABA lige. Nakon startnih 0:1, crno-beli će u SC Morača sutra od 19 časova igrati meč koji znači opstanak u takmičenju. Uoči utakmice Parni valjak će trenirati u Beogradu, dok u Podgoricu crno-beli stižu u večernjim časovima.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana Mozzart Bet, Željko Obradović kaže:

“Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede”, poručio je Obradović.

Krilni centar crno-belih, Zek Ledej uoči sutrašnjeg duela kaže:

“Svesni smo situacije i onoga što je potrebno da uradimo u Podgorici. Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone“, istakao je Ledej. 

(Foto: Dragana Stjepanović)