English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
14.03.2023 · 15:42

Prodajno mesto KK Partizan Shop od danas ispred Štark arene

Dresovi, majice, dukserice, šalovi, suveniri i drugi navijački artikli od danas su dostupni navijačima ispred najveće dvorane na Balkanu. 

Novo prodajno mesto KK Partizan Shop od danas je otvoreno ispred Štark arene. Iz Bulevara Zorana Đinđića, na samom ulazu u najveću dvoranu na Balkanu, od danas će navijači crno-belih moći da kupe dresove, majice, dukserice, šalove, suvenire i druge navijačke artikle. 

Radno vreme ovog prodajnog mesta je: 

ponedeljak - petak: od 12 do 20 časova (ili do posle završetka utakmice koju Partizan Mozzart Bet igra na domaćem terenu)

subota: od 12 do 16 časova  (ili do posle završetka utakmice koju Partizan Mozzart Bet igra na domaćem terenu)

nedelja: neradan dan (osim kada Partizan Mozzart Bet igra utakmicu, tada se Shop otvara tri sata pre početka meča i radi do posle završetka meča) 

Trener Željko Obradović, kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Joanis Papapetru i Uroš Trifunović su danas prisustvovali zvaničnom otvaranju prodajnog mesta. Ujedno, oni su sa predstavnicima medija razgovarali o predstojećem gostovanju u Istanbulu i meču protiv Anadolu Efesa. 

Crno-beli će put Turske krenuti u sredu ujutru, a u četvrtak, 16. marta će igrati meč Evrolige protiv dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope. 

(Foto: KK Partizan Mozzart Bet)