English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
12.03.2023 · 13:39

Sutra je novi derbi: Partizan Mozzart Bet dočekuje Crvenu zvezdu u Štark areni

U 21. kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli će u ponedeljak, 13. marta od 20:30 igrati protiv Crvene zvezde. 

Sutra je novi derbi! U ponedeljak 13. marta, Partizan Mozzart Bet će u Štark areni dočekati Crvenu zvezdu. Utakmica 21. kola AdmiralBet ABA lige je na programu od 20:30 a ulazi u najveću dvoranu na Balkanu će biti otvoreni dva sata pre početka susreta. 

Kao i uvek kada je u pitanju derbi, za utakmicu vlada veliko interesovanje a KK Partizan Mozzart Bet ovim putem još jednom apeluje na navijače da borde crno-bele fer i sportski, bez upućivanja bilo kakvih uvreda prema bilo kome. Samo gromoglasna podrška Partizanu, bez ubacivanja predmeta u teren ili incidenata bilo koje vrste, biće od pomoći crno-belom timu! 

Ulaznice za meč, prodaju se putem servisa Ticketline, a pravo kupovine karata imaju samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Partizana Mozzart Bet. 

Uoči sutrašnje utakmice, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio: 

"U sred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone", naglasio je Obradović. 

Kapiten Kevin Panter je pred derbi rekao: 

"Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča", naglasio je Panter. 

(Foto: Dragana Stjepanović)