English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
06.03.2023 · 11:05

Novo "duplo kolo" Evrolige: Partizan Mozzart Bet stiže u Bolonju

Crno-beli će u utorak, 7. marta igrati protiv Virtusa od 20:30.

Počinje još jedno "duplo kolo" Evrolige. Crno-beli su jutros otputovali za Bolonju gde ih u utorak, 07. marta očekuje prvi od dva meča koje će odigrati u Italiji tokom ove radne nedelje. U prvom duelu, Partizan Mozzart Bet gostuje protiv ekipe Virtusa. Za predstojeći meč vlada veliko interesovanje, očekuje se puna dvorana uz veliko prisustvo navijača Partizana. Ovim putem, Partizan Mozzart Bet apeluje na svoje pristalice da navijaju u duhu fer-pleja, bez i jednog neodgovornog ispada. Klub je u poslenjih nekoliko kola bio kažnjen zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca, bilo u Beogradu ili na gostujućem terenu. Zbog toga, još jednom crno-beli skreću pažnju navijačima da poštuju pravila ponašanja dvorani. 

Uoči utakmice protiv Virtusa, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio: 

"Virtus je tim koji je u dosadašnjem toku Evrolige igrao mnogo utakmica na veoma visokom nivou, ali je činjenica i da su imali neke slabe, kao što je bila ova poslednja protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Skauting sa te utakmice ne treba da postoji. Spremaćemo se za ono najbolje, kako su igrali na domaćem terenu, ali i neke utakmice na strani. Sve znamo o njima, kakav kvalitet imaju, pokrivenost na svim pozicijama. Ono što mislim da je veoma važno za tu utakmicu, jeste energija s kojom ćemo izaći na parket, da probamo da igramo na način kako smo igrali poslednje utakmice u Evroligi, sa velikom željom i da im ne dozvolimo poene iz drugog i trećeg pokušaja", istakao je Obradović. 

Dante Egzum je pred sutrašnji meč rekao: 

"Možemo reći da je svaka utakmica koju igramo u Evroligi najvažnija, a fokus je na prvoj sledećoj. Treba u nju da uđemo kao u svaku dosad, da se borimo. Na strani je malo teže igrati, ali ako se budemo držali zajedno mislim da ćemo biti dobri. Biće spremni da odbrane svoj teren, da ne dozvole da im se to dogodi ponovo. Mislim da naš plan igre treba da ostane isti, ali ćemo se prilagoditi. Teodosić je sjajan dodavač, moraćemo da uradimo sve što možemo da ga zaustavimo, ali kao i na svakoj utakmici, imamo plan igre za svakog igrača", naglasio je Egzum. 

(Foto: Dragana Stjepanović)