English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
14.02.2023 · 12:18

Parni valjak stigao u Niš

Partizan Mozzart Bet će napad na "Žućkovu levicu" početi 15.02. od 18 časova u hali "Čair" protiv subotičkog Spartaka. 

Parni valjak je stigao u Niš! Ekspedicija Partizana Mozzart Bet, doputovala je danas u grad u kojem će se održati završni turnir Kupa Radivoj Korać. Uoči napada na "Žućkovu levicu" crno-beli će večeras trenirati u Hali "Čair", a na istom mestu će se u sredu, 15.02. od 18 časova sastati sa ekipom Spartaka iz Subotice. 

Pred put za Niš, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

"Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljem, Željko Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da porobamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom", poručio je Obradović. 

Danilo Anđušić, osvajač i MVP Kupa Radivoj Korać 2012. godine, sada se nakon 11 godina ponovo u dresu Partizana bori za "Žućkovu levicu". 

"U Nišu sam osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji. Vraćam se posle 11 godina, apetiti su isti i nadam se da će se sve završiti na isti način. Čeka nas Spartak, oni će doći motivisani da odigraju najbolju utakmicu u sezoni protiv nas. Imali smo sinoć trening i večeras da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo maksimalno spremni, motivisani i da što bolje uđemo u meč, ostavimo pobedu i onda razmišljamo o narednim koracima", istakao je Anđušić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)