English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
11.02.2023 · 12:40

Partizan Mozzart Bet protiv Borca Mozzart sutra u Hali "Aleksandar Nikolić"

Zbog zauzetosti Štark arene, utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige se igra 12.02. od 19 časova u Hali "Aleksandar Nikolić". 

U nedelju, 12. febraura, Partizan Mozzart Bet će od 19 časova dočekati Borac Mozzart u Hali "Aleksandar Nikolić". Utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige se zbog zauzetosti Štark arene igra u nekadašnjem domu crno-belih, a ulaz u dvoranu je moguć samo za vlasnike sezonskih i sponzorskih ulaznica. 

Struktura hale u odnosu na Štark arenu izgleda ovako: 

Uoči utakmice, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović kaže: 

"Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje", istakao je Obradović. 

Centar crno-belih, Alen Smailagić je utakmicu u Minhenu odigrao uprkos jakoj prehladi. Pred meč sa Borcem, Smailagić kaže: 

"Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč uđemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa", naglasio je Smailagić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)