English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
04.02.2023 · 13:03

Crno-beli sutra u svom starom domu: Partizan Mozzart Bet gostuje protiv Mege u Hali sportova

U 18. kolu AdmiralBet ABA lige, Parni valjak će u Hali sportova "Ranko Žeravica" igrati protiv Mege u nedelju, 5. februara od 18:30. 

Partizan se vraća u Halu sportova! Ovog puta, crno-beli će u svom nekadašnjem domu biti gosti na utakmici 18. kola AdmiralBet ABA lige protiv Mege. Meč je na programu u nedelju, 5. ferbuara od 18:30. 

Ekspedicija Partizana Mozzart Bet se iz Kaunasa vratila u ranim jutarnjim časovima. Danas će crno-beli trenirati u kultnoj novobeogradskoj dvorani, gde će sutra igrati novu utakmicu.

Pred duel sa Megom, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

"Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo sinoć dobili u Kaunasu", istakao je Obradović. 

Alen Smailagić je uoči meča protiv Mege izjavio: 

"Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Jutros smo doputovali, večeras treniramo i spremamo se da u taj meč uđemo sa maksimalnom koncentracijom. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili", poručio je Smailagić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)