English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
18.01.2023 · 09:13

Parni valjak na putu za Valensiju

U 20. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet će 19. januara od 20:45 igrati protiv Valensije na gostujućem terenu. 

U 20. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet će u četvrtak, 19. januara od 20:45 igrati protiv Valensije u istoimenom gradu. U sutrašnji duel timovi ulaze sa identičnim odnosom od po devet pobeda i deset poraza, s tim da je Valensija, u prvom odmeravanju snaga sa crno-belima, nakon produžetka došla do pobede u Beogradu. 

Pred polazak na put, Partizan Mozzart Bet je imao jedan trening u Štark areni, a večeras i na dan utakmice će trenirati u Valensiji. Pred duel sa španskim timom, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio: 

"Sećamo se utakmice koju smo igrali u Beogradu, izgubili u produžetku na neki način. Oni su ekipa koja je uprokos problemima koje ima u poslednje vreme uspela da igra dobro i u Evroligi i u španskom prvenstvu. Vraćaju im se igrači posle povreda, kompletiraju roster. Ono što važno jeste da su protiv Asvela igrali po prvi put neke odbrane koje do sada nisu pokazivali u Evroligi, četiri zona i čovek na De Kolou i zona dva - tri, tako da moramo probati da se spremimo za to da ne bi bilo iznenađenja na utakmicu. Teška utakmica sigurno, ponavljam sećamo se svega kako je to izgledalo u Beogradu", poručio je Obradović. 

Aleksa Avramović nije igrao u prvom duelu sa Valensijom, a pred sutrašnji meč kaže: 

"Posle pobeda protiv Baskonije i MZT-a idemo tamo u dobrom raspoloženju. Želja nam je da se spremimo što bolje. U ritmu smo, odiglali smo prethodne dve utakmice dobro i hajmo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo dobro kao kod kuće. Valensija nam je ostala dužna od prošlog puta kada smo izgubili posle produžetka, kada smo imali sve konce u svojim rukama. Znamo šta su im vrline i mane, španska ekipa koja trči veoma dobro i oslanja se na igru u tranziciji. Idemo da pobedimo", istakao je Avramović. 

(Foto: Dragana Stjepanović)