English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
10.01.2023 · 09:52

Ponos Srbije sutra izlazi na megdan Ponosu Izraela

U sredu, 11. januara, Partizan Mozzart Bet će od 20:05 igrati utakmicu 18. kola Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu. 

Ponos Srbije sutra izlazi na megdan Ponosu Izraela! U 18. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet će u sredu, 11. januara u Tel Avivu igrati protiv Makabija. U prvom ovosezonskom duelu dva rivala, crno-beli su pred više od 19.000 navijača u Štark areni savladali Makabi sa 96:88. 

Uoči sutrašnjeg duela, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović kaže: 

"Počinje drugi deo Evrolige. Veoma nezgodno gostovanje ako se uzme u obzir kako Makabi igra kod kuće. Dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Sve ono što je Makabi krasilo godinama, krasi ga i sada - igra u tranziciji, agresivna odbrana, šutevi za tri poena, skok u napadu, promene u odbrani... Sve to smo pričali i analizirali pred prvi duel sa njima, tako da velikih promena u tom smislu nema. Koncentracija mora da bude na maksimumu, ako želimo da odigramo dobru utakmicu", istakao je Obradović. 

Zek Ledej je pred duel sa Makabijem istakao: 

"Kao i uvek do sada, moramo da igramo snažno, koncentrisano i sprovedemo plan koji je trener pripremio. Naš prošli duel je bio pre mnogo vremena. Za nas je i jučerašnji dan bio odavno. Moramo da prilazimo obavezama utakmicu po utakmicu i da gledamo samo ispred sebe", poručio je Ledej. 

(Foto: Dragana Stjepanović)