English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
09.01.2023 · 11:55

Tradicija se nastavlja: Crno-beli u prazničnoj poseti Domu "Drinka Pavlović"

Aleksa Avramović i Đorđije Jovanović su u pratnji predstavnika kompanije Mozzart obradovali štićenike Doma "Drinka Pavlović" poklonima povodom novogodišnjih i božićnih praznika. 

Tradicija se nastavlja! Košarkaši Partizana Mozzart Bet Aleksa Avramović i Đorđije Jovanović, posetili su jutros Dom "Drinka Pavlović" koji funkcioniše u okviru Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd (Zvečanska). I ove godine, praznična poseta i darivanje štićenika Doma  je realizovana uz pomoć kompanije Mozzart, čija je predstavnica Jelena Zrnzević zajedno sa prvotimcima crno-belih učestvovala u podeli paketića. 

Već dvadeset i tri godine, članovi KK Partizan povodom novogodišnjih i božićnih praznika posećuju Dom "Drinka Pavlović" i neguju odnos sa institucijom koja brine o zaštiti omladine bez roditeljskog staranja. 

Rukovodilac ovog Doma, Hristina Kadijević se ovom prilikom zahvalila predstavnicima Partizana Mozzart Bet kao i kompanije Mozzart na današnjoj poseti uz nadu da će se tradicija nastaviti još dugi niz godina. 

(Foto: Dragana Stjepanovć, video: BC Partizan TV)