English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

  • VS

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
19.11.2022 · 12:00

Već sutra u Štark arenu stiže Split

U sedmom kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet će u nedelju, 20. novembra dočekati Split. Utakmica počinje u 19 časova. 

Nepunih 45 sati nakon pobede protiv Makabija, crno-beli će u Štark areni dočekati još jednog bivšeg šampiona Evrope. U 7. kolu AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet u nedelju, 20. novembra od 19 časova dočekuje Split. 

O novoj utakmici crno-belih, već sinoć je na konferenciji za medije govorio trener Željko Obradović. 

"Nova utakmica u ABA ligi. Naravno da svakoj utakmici pristupamo na isti način. Mi treneri smo već uradili analizu protivnika, a na popodnevnom treningu ćemo prvo imati video sa igračima. Da izađemo sa informacijama pred njih i postavimo utakmicu. I da igrači koji nisu igrali odrade malo jači trening. Veliko poštovanje za ekipu Splita, kao i za sve protivnike u bilo kom takmičenju do sada", poručio je Obradović. 

Svoje prve minute u novoj sezoni je nakon oporavka od povrede sinoć upisao i Alen Smailagić. Pred duel sa Splitom, on je izjavio: 

"Vratio sam se pravo u ritam utakmica na svaka dva dana. Do sada su moji saigrači iznosili taj teret i veoma sam srećan što sam konačno u prilici da budem sa njima na terenu i da se zajedno borimo. Idemo od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. U ovom trenutku nam je najvažnije da protiv Splita dobro odigramo i dođemo do nove pobede pred našim navijačima", istakao je Smailagić.  

(Foto: Dragana Stjepanović)