English

KK Partizan Mozzart Bet

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

  • VS

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
23.10.2022 · 09:43

Parni valjak sutra protiv Mornara u Baru

U meču 4. kola AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet će u ponedeljak, 24. oktobra igrati od 21 čas u barskom SC "Topolica". 

Partizan Mozzart Bet nastavlja seriju utakmica! U ponedeljak, 24. oktobra, crno-beli će se u okviru 4. kola AdmiralBet ABA lige sastati sa ekipom Mornara u Baru. Utakmica u SC "Topolica" počinje u 21 čas, a prodaja ulaznica se vrši u teretani "Mornar" koja se nalazi u sklopu dvorane. 

Parni valjak danas trenira u Beogradu i večeras putuje za Bar. Pred današnji trening, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

"Idemo da igramo protiv tima koji igra izuzetno ofanzivnu košarku. Zahvaljujući pre svega plejmejkeru kojem je trener dao sva prava i sa pravom je to učinio pošto ima veliki kvalitet. Naravno da ćemo voditi računa i o ostalim igračima. Još jednom ponavljam, imaju izvanredno postavljenu igru u napadu i očekuje nas teška utakmica", poručio je Obradović. 

Joanis Papapetru pred duel sa Mornarom kaže: 

"Moramo da zadržimo fokus i nastavimo da unađređujemo našu igru. Mislim da smo napredovali, počeli da igramo bolje, da se borimo. Moramo da zadržimo taj mentalitet, poštujemo protivnika i damo sto posto naših mogućnosti da bi ostvarili pobedu", istakao je Papapetru. 

(Foto: Emilija Jovanović, video: BC Partizan TV)