English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

  • VS

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
01.10.2022 · 13:18

KK Partizan Mozzart Bet - Novo ime za nove pobede!

U novu sezonu, crno-beli ulaze sa novim naslovnim sponzorom. U pitanju je srpska privatna kompanija, a to je Mozzart. Predstavljeni i novi Under Armour dresovi KK Partizan Mozzart Bet. 

KK Partizan u novu sezonu ulazi sa novim imenom i novim naslovnim sponzorom! Dugogodišnje prijateljstvo i partnerstvo sa kompanijom Mozzart, od danas je preraslo u generalno sponzorstvo, pa će crno-beli u svim takmičenjima nastupati pod imenom Partizan Mozzart Bet. 

"Zahvaljujem se kompaniji Mozzart koja je društveno odgovorna od trenutka svog postojanja I koja je dosta uložila u srpski sport. Želim da im se zahvalim što su prepoznali da je KK Partizan dobar brend za ulaganje. Ovo je najveći pojedinačni ugovor koji je ikada potpisan i radujemo se daljoj zajedničkoj saradnji", poručio je predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović koji se zahvalio i navijačima na podršci koju su iskazali kupovinom gotovo 11.000 sezonskih karata, zatim kompanijama NIS i Telekom Srbija koje su ostale uz crno-bele, kao i državi Srbiji na pomoći koju pruža Partizanu kao klubu od nacionalnog značaja. 

“Posle Čačanina na klupi i u fotelji imate još jednog partnera iz Čačka i to naslovnog. Ovo je nastavak saradnje sa Partizanom, i naslovno sponzorstvo je vrhunac u podržavanju jednog sportskog kolektiva. Očekujemo vrhunske rezultate i radujemo se novim uspesima istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Nakon promocije novog generalnog sponzora, predstavljeni su i novi dresovi KK Partizan Mozzart Bet. Šestu sezonu zaredom, crno-bele oblači Under Armour. Na domaćim utakmicama, Parni valjak će igrati u crnoj opremi, dok će na gostovanjima nositi belu garnituru. 

(Foto: Dragana Stjepanović)