English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
01.10.2022 · 12:57

Klasik u Draženovom domu na startu sezone: Partizan Mozzart Bet u nedelju protiv Cibone

U prvom kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli će 2. oktobra od 17 časova igrati protiv Cibone u Zagrebu. 

Rano jutros, košarkaši Partizana Mozzart Bet su otputovali za Zagreb gde ih u nedelju očekuje meč prvog kola AdmiralBet ABA lige. Prvo pa "Klasik", jer će crno-beli 2.10. od 17 časova odmeriti snage sa zagrebačkom Cibonom. 

Utakmicu će prenositi TV Arena Sport, a dan uoči puta, trener Partizana Mozzart Bet, Željko Obradović je izjavio: 

"Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu. U ABA ligu ulazimo sa najvećim mogućim ambicijama. Probaćemo u ovom trenutku da odigramo što je najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme, jer poštujemo svakog protivnika. Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč dosta ljudi da gleda. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su pretpostavljam i oni to uradili. Videćemo kako ćemo da odigramo taj meč", poručio je Obradović. 

Kapiten crno-belih u novoj sezoni je Kevin Panter. On je pred gostovanje u Zagrebu izjavio: 

"Idemo utakmicu po utakmicu. Očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji mogući način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku", poručio je Panter. 

(Foto: Emilija Jovanović)