English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 26.03.2023 (19:00)

  • VS

Nedelja, 26.03.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
14.08.2022 · 10:37

U ponedeljak, 15. avgusta počela je prodaja sezonskih ulaznica

Nove mogućnosti, nove kategorije i mogućnost kupovine na rate uz cene cezonskih karata već od 13.000 dinara. Ponovo u Evroligi, ponovo u Areni. 

U ponedeljak, 15.08.2022. od 10 časova, putem servisa Ticketline počela je prodaja sezonskih karata za utakmice KK Partizan NIS.

Ulaznice se mogu kupiti online klikom OVDE!

U periodu od 15.08. do 22.08. prodaja ulaznica se ekskluzivno vrši samo sa vlasnike sezonskih karata od prošle sezone, dok 23.08. kreće slobodna prodaja. Kao još jedan vid nagrade za vernost, vlasnici sezonskih karata iz sezone za nama, ostvaruju pravo na 10% popusta za ulaznice koje kupe ove godine. U skladu sa zakonom, jedna osoba može maksimalno da kupi četiri ulaznice. 

Primer: Jedna osoba ima 2 sezonske ulaznice od prošle godine, ovde godine može da kupi i dve dodatne na svoje ime. 

Od ove godine, u Štark areni će biti uvedeni novi sektori a po prvi put, u prodaji će se naći i mesta koja uz ulaznice donose u Hospitality paket. 

Po prvi put, u prodaji će se naći i ulaznice za Nivo 400 po veoma povoljnim cenama u odnosu na broj utakmica koje će se igrati ove sezone.

Kompletan cenovnik možete videti ovde: 

*USLED VELIKOG INTERESOVANJA NAVIJAČA, SEKTOR COURT SIDE CLUB SE NEĆE NAĆI U PONUDI, KAKO BI SE NA TAJ NAČIN OSLOBODILA DODATNA MESTA U DVORANI! 

PRODAJNA MESTA:

TC MERKATOR, Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parkinga:

PONEDELJAK – SUBOTA OD 10 DO 18 ČASOVA.

BLAGAJNA STADIONA PARTIZANA: PONEDELJAK – SUBOTA OD 10 DO 18 ČASOVA

Za sve informacije i porudžbine kupci na raspolaganju imaju www.ticketline.rs, telefon 011 20 30 570 i mail office@ticketline.rs

Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefone: 011/2030-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

Moguća je i dostava ulaznica na kućnu adresu po jedinstvenoj ceni od 800 dinara na teritoriji cele SRBIJE,  kao i uplata na račun i preuzimanje na Ticketline prodajnim mestima: TC MERKATOR i blagajna stadiona Partizana. 

KUPOVINA NA RATE

Želite da kupite sezonske karte za utakmice KK Partizan NIS, a da ne opteretite svoj kućni budžet? Addiko je tu da vam obezbedi dodatni finansijski podsticaj u pravom trenutku! Do 15.10.2022. godine podnesite zahtev za keš kredit veoma jednostavno online i podelite trošak na broj rata koji Vam odgovara! Kada prodaja počne, odaberite ulaznicu na sajtu www.ticketline.rs ili uživo na prodajnom mestu, a potom aplicirajte za kredit. Vreme do odobrenja kredita je 8 minuta. Saznajte više o kreditu OVDE!

Takođe, omogućena je i kupovina na rate preko kreditne kartice Banka Intesa na 6 mesečnih rata.

NOVE KATEGORIJE

Od ove sezone, u ponudi je čak 7 novih kategorija ulaznica, uključujući Premium iskustva (Bench seats & courtside club) kao i jeftinije ulaznice (Nivo 400 centar, Nivo 400 bočno).

Bench seats

- Nova kategorija

- Najbolja sedišta, samo nekoliko metara od klupa domaće i gostujuće ekipe

- Uključuje pristup VIP salonu i hospitality zoni. 

- Uključuje besplatno parking mesto ukoliko se zahteva

Family&Friends tribina

- Nalazi se na nivou 200, odmah iza kategorije "Courtside Club"

- Bezbedno okruženje, odlična sedišta po niskoj ceni sa posebnim popustima za decu

- To je savršeno mesto ako želite da uživate u utakmicama sa svojom porodicom.

- Jedina kategorija sa dodatnim popustima za članove porodice

NAPOMENA: ZA KUPOVINU OVOG PAKETA POTREBNO JE MINIMALNO KUPITI 1 ULAZNICU ZA ODRASLU OSOBU I 1 ZA DETE UZRASTA 7-14 GODINA. DECA PREKO 14 GODINA, SA STANOVIŠTA OVOG PAKETA, SMATRAJU SE ODRASLIM OSOBA, ALI NE MOGU SAMOSTALNO KUPITI ULAZNICU BEZ RODITELJA ILI STARATELJA.

(Foto: KK Partizan NIS)