English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
02.06.2022 · 20:27

Sa sezonskim kartama na sutrašnji meč protiv Crvene zvezde MTS

Svi "sezonci" će ulaziti na iste ulaze kao i do sada a biće raspoređeni na mesta prema raspoloživosti kapaciteta dvorane usled zatvaranja dela tribina. 

KK Partizan NIS obaveštava svoje navijače da će na sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde MTS (18:30 časova, hala "Aleksandar Nikolić") ulaz biti omogućen samo za vlasnike sezonskih karata koji će biti raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani. 

Ovakva odluka, posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale "Aleksandar Nikolić" koju je doneo disciplinski sudija AdmiralBet ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premium. 

KK Partizan NIS je uložio žalbu na ovakvu odluku i ukoliko na osnovu nje dođe do promena pre sutrašnje utakmice, klub će što je brže moguće obavestiti navijače. 

Ovim putem, KK Partizan NIS apeluje na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema Partizanu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija. 

(Foto: Dragana Stjepanović)