English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
21.05.2022 · 10:30

Sutra je odlučujuća bitka za finale AdmiralBet ABA lige

U nedelju, 22.05. od 21 čas, Partizan NIS u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuje Budućnost Voli. Trenutni rezultat je 1:1. 

U nedelju, 22.05. Partizan NIS bije odlučujuću bitku za plasman u finale AdmiralBet ABA lige. Nakon pobede u Beogradu i poraza u Podgorici, crno-beli će sutra od 21 čas ponovo dočekati Budućnost Voli u hali "Aleksandar Nikolić". 

Prodaja pojedinačnih ulaznica se odvija putem servisa Ticketline, a slobodnih mesta u dvorani je ostalo još veoma malo. 

Svoja očekivanja od sutrašnjeg meča, izneli su trener Partizana NIS, Željko Obradović i kapiten, Rade Zagorac. 

"Igramo treću utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu svega onoga što se dešavalo u prethodne dve utakmice, naravno sa posebnim akcentom na ovu poslednju utakmicu u Podgorici koju smo izgubili. Ono što je moja želja, to je da s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Zaista bih voleo da to bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale. Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti. Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Željko Obradović. 

Kapiten, Rade Zagorac je pred sutrašnji duel rekao: 

"Očekivali smo da će plej-of serija biti izazovna i kvalitetna. Sam spisak učesnika plej-ofa je navodio na to. Ranijih godina, uz dužno poštovanje svih ekipa koje su igrale plej-of, nikako nije moglo da dođe do ove četiri ekipe, a to je ove sezone garantovalo dobru, kvalitetnu košarku i dobar taj takmičarski deo. Što se tiče Budućnosti, ove godine smo igrali dosta puta sa njima. U plej-ofu su stvari poznate, nema previše vremena za neke promene i prilagođavanja. Uglavnom su to neke finese koje mogu da se isprave kroz nekoliko treninga do sledeće utakmice. Tako je bilo i ovaj put. Sve u svemu nismo zadovoljni utakmicom u Podgorici i jasno nam je na kojim stvarima je trebalo da radimo, na kojima smo radili i mislim da spremni dočekujemo utakmicu. Verujem da će uz veliku podršku koju priželjkujemo i koju prizivamo sve biti u redu i da ćemo doći do plasmana u finale", istakao je Zagorac. 

(Foto: Dragana Stjepanović)