English

KK Partizan NIS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

  • VS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

VESTI

Ostale Vesti »
09.05.2022 · 12:47

Crno-beli počinju polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige

U utorak 10. maja, Partizan NIS od 19 časova dočekuje Budućnost Voli u prvom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige. Utakmica se igra u hali "Aleksandar Nikolić".

U utorak, 10 maja, Partizan NIS od 19 časova dočekuje Budućnost Voli! Prvi meč polufinalne serije AdmiralBet ABA lige, na programu je u hali "Aleksandar Nikolić", a na današnjoj konferenciji za medije tim povodom je trener crno-belih, Željko Obradović poručio:

  • “Pred početkom smo polufinalne serije ABA lige, u kojoj igramo protiv Budućnosti, ekipe sa kojom smo igrali i u regularnom delu i ono što je važno istaći je da je te mečeve krasila odlična atmosfera kako u Beogradu, tako i u Podgorici. Sve je bilo fer i sportski i nadam se da će tako biti i u polufinalnoj seriji. Ekipa Budućnosti je tim koji izuzetno poštujemo, u regularnom delu smo pobedili u obe utakmice, ali su obe bile veoma neizvesne, gde smo u poslednjim minutima uspeli da obezbedimo prednost i pobedimo. Imajući to iskustvo u vidu i sve ostalo što se dešavalo u poslednje vreme, mislim da nas očekuje izuzetno teška serija. Igramo protiv tima koji ume veoma dobro da igra, koristi individualni kvalitet svojih igrača i gde trener Džikić postavlja utakmicu upravo tako da napada sve slabosti koje mi kao tim imamo. Na nama je da probamo da sve to shvatimo i odigramo na najbolji način,” zaključio je Obradović.

 

Na konferenciji se prisutnima obratio i kapiten Partizana NIS, Rade Zagorac, koji je rekao:

  • “U utorak ćemo početi plej-of seriju protiv kvalitetne ekipe koja je od početka imala visoku ambiciju i mislim da su je plasmanom u plej-of i ostvarili. Tu se svakako njjhova ambicija ne završava, već će oni želeti da nas pobede, a na nama je da im to ne dozvolimo. Došli smo do dela sezone gde nakon svega što se dogodilo u ovoj sezoni imamo odgovornost, pre svega prema sebi, da ono na čemu smo radili u prethodnih 10 meseci i gde je uloženo mnogo truda, kapitalizujemo. Ovo je prava provera za ekipu, da vidimo od čega smo napravljeni i da pokušamo da ostvarimo ambiciju koju smo imali od početka sezone,” završio je Zagorac.

 

 

(Foto: Dragana Stjepanović, Video: BC Partizan TV)