English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
19.04.2022 · 09:48

Počinje... Partizan NIS sutra dočekuje Bursu u osmini finala 7Days Evrokupa

Utakmica je na programu 20.04. od 20:30 u Štark areni! 

Počinje... Partizan NIS će u sredu, 20. aprila od 20:30 dočekati Bursu u meču osmine finala 7Days Evrokupa. Utakmica u Štark areni, jedina je i odlučujuća kada je u pitanju plasman u četvrtfinale. 

Zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti, klub je odlučio da 1.000 ulaznica pusti u prodaju tek na dan utakmice, na blagajni Štark arene od 17 časova. 

Pred sutrašnji duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže: 

"Ono što je bitno je da se bude koncentrisan na to da se igra jedna utakmica. Praktično eliminacija. Sistem takmičenja je napravljen još letos tako da smo svesni da je ovo najvažniji deo sezone. Igrali smo sve da bi bili u ovoj situaciji da dođemo do toga da igramo plej-of i evo, prva utakmica protiv Burse. Oni igraju veoma dobro, nalaze se u seriji dobrih rezultata, odlično su vođeni od strane mladog kolege Alimpijevića kom čestitam na svemu što radi sa Bursom. On je stabilizovao tu ekipu i to se vidi. Ovom prilikom želim i da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili do sada tokom sezone, na toj podršci koja je neverovatna i samo neka tako nastave", poručio je Obradović. 

Zek Ledej pred sutrašnji duel poručuje: 

"Očekuje nas veoma težak protivnik. Mi moramo da sprovedemo zamisli trenera u delo i da se držimo plana utakmice. Ukoliko to učinimo, imamo dobro šansu da meč završimo uspešno. Svi smo uzbuđeni, plej-of je najbolji deo sezone, igra se za trofeje i mi sada moramo da uradimo naš posao na terenu", istakao je Ledej. 

(Foto: Dušan Sandić, Dragana Stjepanović, Video: BC Partizan TV)