English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
09.04.2022 · 08:43

Crno-beli sutra u podne protiv Mege

Tačno u podne, 10. aprila, Partizan NIS će u Hali sportova "Ranko Žeravica" biti gost protiv ekipe Mega Mozzart u okviru 26. kola AdmiralBet ABA lige. 

U nedelju, 10. aprila, crno-beli će tačno u podne započeti meč 26. kola AdmiralBet ABA lige u Hali sportova "Ranko Žeravica". Rival i domaćin Partizanu NIS u njegovom nekadašnjem domu biće ekipa Mega Mozzart, tim koji je u 13. kolu regionalnog šampionata savladao crno-bele sa 90:93. 

Ulaznice za ovaj meč se nalaze u slobodnoj prodaji, a zainteresovani navijači Partizana sve informacije o tome kako mogu ući na meč i podržati Parni valjak u legendarnoj hali na Novom Beogradu mogu naći na sajtu domaće ekipe, Mega Mozzart. 

Pred sutrašnji meč, Alen Smailagić je izjavio: 

"Zadužili su nas. Prošli put su nas malo i zatekli nespremne, a malo smo se i mi opustili jer su mlađa ekipa od nas. Ne kažem da smo mi 'matori', i mi smo mladi ali imali su više energije, više volje, mi smo se nekako malo opustili ali to se ovog puta neće dogoditi. Znamo zašto idemo tamo, idemo na pobedu i nadamo se da ćemo to ostvariti", poručio je Smailagić. 

Trener Partizana NIS, Željko Obradović pred nedeljni meč kaže: 

"Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo n anačin kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici", istakao je Obradović. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)