English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
05.04.2022 · 08:52

Partizan NIS protiv Trenta u sredu završava grupnu fazu 7Days Evrokupa

U sredu, 6. aprila crno-beli će u Trentu od 20 časova igrati poslednji meč grupne faze 7Days Evrokupa. 

U sredu 6. aprila, Partizan NIS će u Trentu igrati meč 18. kola grupne faze 7Days Evrokupa. Utakmica protiv italijanskog tima, ujedno je i poslednji meč pred početak eliminacione faze u kojoj će timovi za svega 40 minuta košarke odlučivati o tome ko ispada, a ko ide dalje. 

Rano jutros, crno-beli su krenuli na put a uoči utakmice protiv Trenta, trener Partizana NIS, Željko Obradović je izjavio: 

"Treba da nastavimo da igramo ozbiljno. Igrali smo već sa njima u prvom delu, sve znamo o protivniku, tako da je najbinije od prvog do poslednjeg minuta odigrati najbolje što možemo. Bitno je da ovo vreme iskoristimo da igramo dobro i za dobar trening upravo iz razloga što posle toga počinje plej-of, znači da se igra na izbacivanje. To je nešto o čemu treba da razmišljamo i da na taj način treniramo i pripremamo se", istakao je Obradović. 

U prvom duelu protiv Trenta, Partizan NIS je u Štart areni ostvario pobedu rezultatom 97:65. Pred novi meč, Uroš Trifunović kaže: 

"Znamo ekipu Trenta, znamo salu veoma dobro. Iako smo mi sigurno drugi, a oni poslednji ta utakmica nam je veoma bitna da se pripremimo za naredne utakmice koje slede. Mislim da će naredne tri utakmice koje igramo biti veoma dobre za nas da vidimo šta možemo da popravimo i da se spremimo za najbitniji deo sezone", poručio je Trifunović. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)