English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
21.03.2022 · 08:56

Parni valjak sutra protiv Slaska u Vroclavu

U 16. kolu 7Days Evrokupa, crno-beli će u utorak, 22. marta igratio protiv Slaska u Vroclavu. Utakmica počinje u 18:45 uz direktan prenos na TV Sport Klub. 

Parni valjak je jutros krenuo na novi put! Ovog puta, ekspedicija Partizana NIS je krenula za Vroclav gde će se u utorak, 22. marta crno-beli sastati sa ekipom Slaska. Utakmica 16. kola 7Days Evrokupa na programu je od 18:45 uz direktan prenos na TV Sport Klub. 

U prvom ovosezonskom meču, Partizan NIS je u Štark areni pobedio poljski tim sa 75:73. Pred novi duel, trener crno-belih, Željko Obradović kaže: 

"Ćinjenica da smo igrali težak meč u Beogradu iziskuje da maksimalno ozbiljno pristupimo utakmici. Da shvatimo da u oba takmičenja u koja igramo nema slabog protivnika bez obzira na plasman i stanje na tabeli. Oni su specifičan tim zbog toga što igraju odbanu na piku na veoma poseban način i to je ono što je najvažnije kao priprema utakmice. Sve ostalo manje-više znamo i treba da igramo 40 minuta u jednom ritmu koji bi nam omogućio da pobedimo tu utakmicu", poručio je Obradović. 

Alen Smailagić je pred gostovanje u Poljskoj izjavio: 

"Moje mišljenje je da ne treba da se opuštamo. Imali smo par vezanih utakmica gde smo dobro odigrali, ali mi smo mlada ekipa i nadam se da se nećemo opustiti. Nadam se da će iskustvo našeg trenera vratiti na mesto ako dozvolimo da se opustimo. Mi smo mnogo bolja ekipa nego što smo bili u prvom meču i da ćemo doći do pobede koja nam treba da polako dižemo formu na šest utakmica pre kraja ligaškog dela u oba takmičenja", istakao je Smailagić. 

(Foto: Dragana Stjepanović)