English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
24.01.2022 · 10:26

Partizan NIS na putu za Ankaru

Crno-beli će danas stići u Ankaru gde će se u utorak, 25. januara od 18 časova sastati sa Turk Telekomom u okviru 11. kola 7Days Evrokupa. 

Crno-beli su na putu za Ankaru. KK Partizan NIS će u utorak, 25. januara, od 18 časova igrati utakmicu 11. kola 7Days Evrokupa, protiv ekipe Turk Telekoma u prestonici Turske. Rano jutros, Parni valjak je krenuo na put a pred novi duel sa timom koji su crno-beli krajem oktobra savladali sa 85:59 u hali "Aleksandar Nikolić", trener Željko Obradović kaže: 

"Spremamo se. Turk Telekom je ekipa koja je promenila trenera i novi trener je uveo neke nove stvari. Drugačije reaguju u odbrani i imaju neke drugačije postavke u napadu. Imamo skauting iz prve utakmice u odnosu na individualni kvalitet, ali sigurno da je novi trener doneo neke izmene pa smo u odnosu na to probali da reagujemo na treningu. Svih 14 igrača su konačno zdravi i prisutni na treningu, što nas raduje i nadamo se da će tako biti i u buduće", istakao je Obradović. 

Bek crno-belih, Kevin Panter pred sutrašnji duel poručuje: 

"Pobedili smo ih u prvom meču kod kuće, ali ovo je nova utakmica. Biće teže, treba se spremiti za gostovanje, a siguran sam da će se i oni dobro pripremiti. Moramo i da se podignemo nakon poraza od Mege. Cilj nam je da se vratimo u pobednički ritam", naglasio je Panter. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)