English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

  • VS

Utorak, 30.05.2023 (18:00)

VESTI

Ostale Vesti »
11.01.2022 · 10:33

Crno-beli sutra protiv Trenta u Štark areni

Prvi evropski duel u 2022. godini, Partizan NIS će odigrati 12.01. od 20:30 u najvećoj dvorani na Balkanu. 

U sredu, 12. januara, košaraši Partizana NIS će odigrati svoj prvi evropski meč u 2022. godini. U okviru devetog kola 7Days Evrokupa, u Štark arenu stiže italijanski Trento, tim sa kojim su se crno-beli često sastajali u poslednjih nekoliko sezona. 

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč odvija se putem servisa Ticketline, a na dan utakmice, dnevne karte će se prodavati i na blagajni Štark arene od 17:30 do početka meča. 

Nakon pobeda protiv Zadra i Splita, trener crno-belih, Željko Obradović je pred duel sa Trentom izjavio: 

"Prva stvar koja je dobra je da ćemo igrati tu utakmicu, s obzirom da smo svedoci dosta otkazanih mečeva zbog kovida. Ekipa Trenta će doputovati u nešto izmenjenom sastavu, imaju iste probleme kao i mi. Na žalost, dva igrača su u procesu oporavka, ali ono što je bitno jeste da smo obavili dobre treninge u poslenjih nekoliko dana i da ćemo probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Nadam se da će testovi koji radimo pokazati da su Aleksa i Nemanja negativni i da će se i oni uskoro priključiti ekipi", poručio je Obradović. 

Najmlađi prvotimac crno-belih, Gregor Glas, pred sutrašnji duel kaže: 

"Bitna utakmica za nas. Ekipa Trenta igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Moramo biti obazrivi kada je u pitanju njihov skok u napadu. U našem napadu da igramo stvari koje pripremimo, a u odbrani da igramo agresivno, sa puno snage i da komunikacija bude dobra", istakao je Glas. 

(Foto: Dragana Stjepanović)