English

KK Partizan Mozzart Bet

Četvrtak, 09.02.2023 (20:30)

  • VS

Četvrtak, 09.02.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
06.01.2022 · 10:57

AdmiralBet je postao zlatni sponzor KK Partizan NIS

AdmiralBet je novi član crno-bele porodice.

Crno-bela porodica je od danas brojnija! AdmiralBet, jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu, postala je zlatni sponzor KK Partizan NIS. Nakon saradnje sa AdmiralBet ABA ligom, najkvalitetnijim košarkaškim takmičenjem u ovom delu Evrope, AdmiralBet je sklopio partnerstvo i sa najvećim košarkaškim brendom lige, a to je KK Partizan NIS.

Kao deo Novomatik grupe, lidera u oblasti gejming tehnologija i jednog od najvećih svetskih priređivača i proizvođača opreme za igre na sreću, AdmiralBet, baš kao i Partizan NIS ima najveće moguće ambicije.

"Obećali smo, i ispunili, AdmiralBet želi da bude deo košarkaškog giganta kakvi su crno-beli. Naša kompanija je već na ekskluzivan način deo najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u regionu i prirodno je da budemo sponzori Partizana, tima sa tradicijom i velikim rezultatima", kaže direktor AdmiralBet-a Marko Ribarić.

Dodaje da su ključne reči i kada je Partizan, i kada je AdmiralBet u pitanju, baš tradicija i rezultati.

"Svi znamo šta je Partizan, kakva je istorija ovog kluba, kakve navijače ima i u tome smo prepoznali zajednički interes. Jer, kada kažete Novomatik grupa, prva asocijacija je baš to, trajanje kroz decenije i standard kvaliteta i poverenja igrača. Od početka sam insistirao na ovom projektu, jer AdmiralBet želi najbolje, želi da navijačima približi svoj brend i ponudu, ali i da uvek bude na strani pobednika. Nadam se da ćemo ovim korakom, ulaganjem u KK Partizan, doprineti velikim rezultatima", dodao je Ribarić.

Predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović je povodom sklapanja novog partnerstva izjavio:

“Veliko zadovoljstvo osećam što je kompanija AdmiralBet postala deo naše crno-bele porodice. Verujem da ćemo zajedno ostvariti sjajne rezultate. Partnerstvo sa AdmiralBet-om donosi dodatnu finansijsku sigurnost i čini naš klub snažnijim. Još jednom ističem zadovoljstvo što privatne kompanije prepoznaju naš rad i žele da nam se priključe. To je pokazatelj da smo kao klub na dobrom putu”, istakao je Mijailović.

(Foto: Dragana Stjepanović)