English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

  • VS

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
10.08.2021 · 07:46

SEZONSKE KARTE OD SREDE U PRODAJI: CRNO-BELA PORODICA PONOVO NA OKUPU

Vlasnici kartica “Vera i vernost” prvi će biti u prilici da kupe sezonske ulaznice. Sledeći na red dolaze vlasnici sezonskih karata za sezonu 2019/20, dok slobodna prodaja kreće 23.08.  

U sredu, 11. avgusta 2021. putem servisa Ticketline počinje prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice koje će Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2021/22. Crno-beli u sezonu ulaze sa najvišim ambicijama, ali i silno pojačani za povratak publike u dvorane. Čuveni huk sa tribina, ona dodatna vrednost tima Partizana koja je kroz istoriju kluba često donosila prevagu u odlučujućim bitkama, ponovo će se čuti pod svodovima Štark Arene i hale „Aleksandar Nikolić“. Ponovo će crno-beli biti kompletni, snažniji za podršku koja ne prestaje već 76 godina, uz pomoć koje su pred Partizanom padali i najjači!

Dom košarkaša Partizana NIS, ponovo će biti Štark Arena. Ipak, usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj dvorani na Balkanu, određeni broj utakmica će crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog toga će svaka ulaznica kupljena za sezonu u Štark Areni imati svoj najpribližniji mogući ekvivalent u hali „Aleksandar Nikolić“ što će kroz numeraciju biti jasno naznačeno na poleđini kartice! Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid 19, u prodaji će se naći ORGANIČEN BROJ ULAZNICA! Stoga požurite i na vreme obezbedite svoje mesto na utakmicama Partizana!

TERMINI PRODAJE – VERA I VERNOST SU TVOJA PREDNOST!

Prodaja sezonskih ulaznica počinje od srede, 11.08. u 10 časova. Karte će se prodavati u poslovnici Ticketline-a (TC Merkator, Novi Beograd. Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parkinga) kao i putem sajta www.ticketline.rs

Sve informacije, navijači Partizana mogu dobiti i putem telefona 011 20 30 570.

Prvi će do karata doći vlasnici kartica „Vera i vernost“ – ljudi koji su u sezoni 2020/21 dali podršku Partizanu i avansno platili rezervaciju svojih mesta za trenutak kada se omogući povratak u dvorane. Njima će na raspolaganju biti mogućnost kupovine ulaznice za mesta koja su kupovinom kartica „Vera i vernost“ rezervisali ili zamena za neka od mesta koja nisu zauzeta u drugim sektorima.

Uz odbijanje već uloženog novca od cene sezonske karte, vlasnici kartica „Vera i vernost“ ostvaruju i 5% popusta u odnosu na istaknutu cenu.

Potom će pravo preče kupovine ulaznica imati vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20.

Tek nakon toga, od 23. avgusta, stara mesta se više neće čuvati i preostali kontigent ulaznica će biti pušten u slobodnu prodaju.

Prodaja će se odvijati u sledećim terminima:
Od 11.08. do 14.08.  – EKSKLUZIVNA PRODAJA ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“
Od 16.08. do 21.08.  – EKSKLUZIVNA PRODAJA ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“ I VLASNIKE SEZONSKIH KARATA ZA SEZONU 2019/20
Od 23.08. – SLOBODNA PRODAJA ZA SVE uz otvaranje online prodaje na sajtu www.ticketline.rs koja će od tada biti dostupna 24 sata dnevno.

*Vlasnici kartica „Vera i vernost“ za Nivo 400 nemaju prednost u kupovini sezonske karte. Kako je prilikom prošlogodišnje akcije i naznačeno, kartice za Nivo 400 će vlasnicima doneti pravo preče kupovine dnevnih karata za Nivo 400 na utakmici po izboru u Štark Areni.

RADNO VREME POSLOVNICE TICKETLINE U TC MERKATOR (Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parkinga):
PONEDELJAK – SUBOTA OD 10 DO 18 ČASOVA.
Slobodna online prodaja na sajtu www.ticketline.rs će početi 23.08. i biće otvorena 24 sata dnevno.
Do tada, uz direkntu prodaju u TC Merkator, vlasnici kartica „Vera i vernost“, potom i vlasnici starih sezonskih ulaznica, za sve informacije i porudžbine na raspolaganju imaju telefon 011 20 30 570, Viber broj 065 859 1597 i mail office@ticketline.rs

DO SEZONSKE KARTE PO CENI VEĆ OD 15.000 DINARA

Pune cene ulaznica, na koju će vlasnici kartica „Vera i vernost“ uz obračunavanje uplaćenog novca imati već opisani popust iznose:

Tribina, Nivo 200: 15.000 dinara

Standard 2: 24.000 dinara

Standard 1: 32.000 dinara

Superior: 52,000 dinara

Premium: 58.000 dinara

Ulaznice za mesta pored terena (Kategorije Court Seat i Top Fan – sa strane koša do klupe Partizana) i lože (Sky Box) prodaju se na upit. Kao i u slučaju ostalih kategorija, po istim kriterijumima i terminima prodaje, prednosti imaju vlasnici kartica „Vera i vernost“ a potom i vlasnici starih sezonskih ulaznica.

Sezonske ulaznice ne važe za prijateljske utakmice.

Napomena: Za vlasnike Premium i Superior ulaznica, OBEZBEĐENI SU POSEBNI ULAZI. (Ulazi 104 i 109) Takođe, vlasnici Premium ulaznica imaće mogućnost kupovine parking kartice za utakmice u Štark Areni, po ceni od 5.000 dinara.

Prvu utakmicu na domaćem terenu, crno-beli će odigrati za vikend 08.10. – 11.10. protiv ekipe Studentskog centra. Prethodno, Partizan NIS će odigrati dve utakmice na gostujućem terenu, protiv Zadra i Splita.

Izjava o razumevanju!
Kupci sezonskih karata u sezoni 2021/22, u sklopu opštih uslova kupovine će izraziti slaganje sa izjavom u kojoj tvrde da: 
  • Poznaju Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima.
  • Da svesno preuzimaju rizik da u slučaju neovlašćenog upada na teren ili sličnog težeg incidenta opisanog u Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima (Tuča, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice, napad na učesnike sportskog događaja i sl.) mogu ostati uskraćeni za mogućnost ulaska u dvoranu uprkos posedovanju sezonske ulaznice.
  • Da će poštovati važeće mere prevencije za suzbijanje virusa Kovid 19
  • Da svesno preuzimaju rizik da u slučaju više sile neće biti u mogućnosti da prisustvuju nekoj utakmici uprkos posedovanju sezonske ulaznice. 

ZAJEDNO MOŽEMO SVE! PARNI VALJAK MELJE, NEMA STAJANJA!

(Foto: KK Partizan NIS)