English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

  • VS

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

VESTI

Ostale Vesti »
13.03.2021 · 11:09

Partizan NIS sutra protiv Crvene zvezde MTS u hali "Aleksandar Nikolić"

U 21. kolu regionalnog šampionata, crno-beli će se u nedelju od 19:30 sastati sa gradskim rivalom u nekadašnjoj hali "Pionir". 

U nedelju, 14. marta, košarkaši Partizana NIS će igrati protiv Crvene zvezde MTS! Utakmica 21. kola regionalne ABA j.t.d. lige, na programu je od 19:30 uz direktan prenos na TV Arena Sport. Uprkos brojnim problemima sa povredama, crno-beli se pripremaju za predstojeći derbi. Pred sutrašnju utakmicu, trener Partizana NIS Aleksandar Matović kaže: 

"Zdravstveni bilten je identičan kao i za utakmicu protiv Metropolitansa. Mozli, Mika i Zagorac neće biti u timu, Novica Veličković se vratio posle povrede, međutim on je odigrao utakmicu bez i jednog treninga sa željom da prođemo dalje u Evrokupu. Nije fraza da je derbi drugačija utakmica koja je drugačija od ostalih. Verovatno ovaj derbi malo više diktira neka situacija koja se kod nas razvijala prethodnih dana i tokom sezone, pa i zbog zdravstvenog biltena. U svakom slučaju, Zvezda ima određenu prednost što se tiče zdravstvenog stanja, forme i takmičenja u kojima igra, ali mi ćemo dati ono najbolje od nas da pokušamo da dobijemo tu utakmicu", poručio je Matović. 

Bek crno-belih, Uroš Trifunović je pred sutrašnji meč izjavio: 

"Sigurno da idemo na pobedu. Derbi je derbi, tako da manjka motivacije nema. Jesmo desetkovani, ali igramo već par utakmica tako, pa smo se donekle navikli. Mislim da nam je to dobra prilika da prekinemo crni niz", istakao je Trifunović. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)