English

KK Partizan Mozzart Bet

Četvrtak, 09.02.2023 (20:30)

  • VS

Četvrtak, 09.02.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
04.02.2021 · 12:31

Letnji kamp KK Partizan NIS, Krupanj 2021.

Prijave za Letnji kamp KK Partizan NIS 2021. u Krupnju su zvanično otvorene!

KK Partizan NIS ovog leta organizuje košarkaški kamp u fenomenalnim klimatskim i smeštajnim uslovima koje nude Krupanj i Spa Hotel “Grand”. Od 20. do 27. jula, na velikom broju otvorenih i zatvorenih terena, polaznici kampa imaju priliku da treniraju i stiču košarkaško znanje od trenera Partizana, kao i od brojnih gostiju koji su pisali istoriju najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba i kluba koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača.

Sve sportske aktivnosti sprovode se pod nadzorom glavnog koordinatora kampa, Žarka Vučurovića, a u ponudi je i program individualnog rada sa trenerom Vučurovićem. Pored vrhunskih trenera koji će sa decom raditi na poboljšanju njihovih košarkaških veština, obezbeđen je i stručan nadzor lekara, fizioterapeuta, kao i rad sa kondicionim trenerima u cilju poboljšanja motoričkih i fizičkih sposobnosti dece.

Uz kvalitetan rad, kampere očekuje dosta zabavnog sadržaja, razna takmičenja i ekukativne radionice. Pored sportskog segmenta, cilj kampa je i da deca provedu kvalitetno vreme u prirodi, kao i da se upoznaju sa lokalnim znamenitostima kulturno-istorijskog karaktera, koje ćemo obići na izletima uz pratnju lokalnih vodiča koji će nas bolje upoznati sa okolinom i njenim lepotama. 

Brošuru kampa sa svim informacijama pogledajte OVDE

Formular za prijavu nalazi se na ovom LINKU.