English

KK Partizan NIS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

  • VS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

VESTI

Ostale Vesti »
29.10.2020 · 09:56

Dobro došli u Viber zajednicu KK Partizan NIS

Podrži Partizan! Zvanični Viber stikeri KK Partizan NIS, dostupni su od danas. Postani deo crno-bele online zajednice!

Prvi zvanični paket Viber stikera KK Partizan NIS od danas je dostupan za preuzimanje! Preuzimanjem ovih stikera, postajete deo Viber zajednice kluba, novog kanala komunikacije kroz koji će biti deljeni brojni zanimljivi sadržaji u vezi crno-bele porodice!

Sa željom da navijačima omogući zanimljiviju komunikaciju i pruži mogućnost da slanjem stikera iskažu svoja osećanja, kreativni tim KK Partizan NIS je izneo mnoštvo ideja koje je autor Ilija Sarmeš, pretvorio u stikere.

„Usled pandemije virusa Kovid 19, navijači su na neodređeno vreme ostali uskraćeni za mogućnost da svoj Partizan gledaju uživo. Naša želja je da im na ovaj način pružimo još jedan kanal komunikacije kroz koji ćemo se dodatno povezati, sa nadom u bolje dane kada će naša Arena ponovo biti puna. Verujemo da će im se stikeri dopasti, a mi ćemo se polako okrenuti pripremi novog, specijalnog paketa stikera koji želimo da predstavimo na proleće“, istakao je PR menadžer KK Partizan NIS, Ivan Ivković.

Stikeri ilustruju situacije koje su karakteristične za igrače i trenera Partizana. Takođe, tu su i posebni omaži za određene situacije koje su poznate najvernijim navijačima crno-belih, poput stikera glumca Bojana Perića, stikera Rašona Tomasa koji vam želi dobro jutro ili stikera u kojem vas urednik TV Partizan, Vladan Tegeltija pita za prve utiske nakon meča.

Besplatne Viber stikere KK Partizan NIS možete preuzeti na:  https://vb.me/22d74f

Viber zajednici KK Partizan NIS se možete pridružiti na: https://vb.me/bcad31

(Foto: Sarmagedon)