English

KK Partizan Mozzart Bet

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

  • VS

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
30.12.2019 · 16:09

Tradicija se nastavlja: Novogodišnji paketići za štićenike doma "Drinka Pavlović"

Ove godine, zahvaljujući pogođenom Mozzart humanitarnom tiketu, sva deca iz doma "Drinka Pavlović" su dobila nove "Under Armour" patike i suvenire KK Partizan NIS. 

Tradicija duža od dvadeset godina, nastavlja se i u 2020. KK Partizan NIS, darivao je novogodišnjim poklonima štićenike doma "Drinka Pavlović". Ovog puta, zahvaljujući humanitarnom Mozzart tiketu koji je u svrhu prikupljanja sredstava za kupovinu poklona  tipovao PR Menadžer kluba Ivan Ivković, svi štićenici doma, njih blizu 40, dobili su nove "Under Armour" patike, kao i suvenire KK Partizan NIS. 

Novogodišnje poklone, uručili su prvotimci crno-belih, Markus Pejdž i Uroš Trifunović, u društvu predstavnika kompanije Mozzart. 

Najmlađi prvotimac Partizana NIS, devetnaestogodišnji Uroš Trifunović je izrazio zadovoljstvo što je na ovaj način postao deo tradicije, starije od njega samog, dok se PR Menadžer crno-belih, Ivan Ivković zahvalio kompaniji Mozzart na prilici da odigra humanitarni tiket u humanitarne svrhe, kao i kompaniji "Under Armour" koja je omogućia kupovinu patika po povlašćenim cenama. Rokovodilac doma, Hristina Kadijević, još jednom se zahvalila KK Partizan NIS na humanosti koju iskazuje iz godine u godinu. 

 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)