English

KK Partizan NIS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

  • VS

Nedelja, 22.05.2022 (21:00)

VESTI

Ostale Vesti »
29.03.2019 · 15:18

Vamos Partizan

Na sutrašnjoj utakmici, među navijačima će biti i njih četvorica – Rožer, Karlos, Ćavi i Edu, navijači Partizana iz Barselone koji su samo za ovu utakmicu došli u Beograd.

-          Najveća vrednost Partizana je strast, odmah je rekao Edu Arebola, objašnjavajući zašto navijaju za Partizan,  ljubav prema košarci koja je ovde kao religija. To smo osetili gledajući utakmice samo na TV-u. Bili smo zadivljeni atmosferom na Partizanovim utakmicama, a posebno vezom igrača i navijača. Postali smo grobari zbog navijača.

Juče su došli u Beograd i obilazili grad, a danas su posetili i Partizanovu kuću na Dedinju. Ono što ih je oborilo s nogu je da, kada su kontaktirali marketing Partizana kako bi kupili karte, Predrag Vujović, član uprave Kluba, pozvao ih je da dođu u Beograd i budu gosti Kluba.

-          Ovo je ostvarenje naših najvećih snova - Pionir, Partizan, i sada Partizanova kuća. Raj na zemlji, istakao je Rožer. Ovakav ljudski odnos nikada ne bismo doživeli u Barseloni ili u bilo kom klubu na svetu, sva četvorica su se složila.

Sportski direktor Nikola Lončar je našpanskom jeziku našim gostima predstavio stanje u ekipi i crno-belu energiju, što ih je dodatno uverilo da je Partizan jedna velika porodica.

-          Sada smo postali i deo crno-bele porodice, rekao je na kraju posete Edu. Sve ovo što smo videli da se radi u marketingu Kluba je zaista na svetskom nivou i drago mi je da ćemo biti deo crno-bele priče, koju ćemo širiti po Španiji.