English

KK Partizan Mozzart Bet

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

  • VS

Ponedeljak, 02.10.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
23.10.2017 · 12:45

Tesla uz crno-bele košarkaše

Slavno ime uz slavni klub – Brend Tesla postao je novi član crno-bele porodice, nakon što je danas potpisan sponzorski ugovor između košarkaškog kluba Partizan NIS i kompanije Comtrade Distribution. 

Košarkaški klub Partizan NIS dobio je veliko pojačanje! Novi član crno-bele porodice postao je brend ICT uređaja Tesla, sa paletom tableta, telefona, televizora i klima uređaja u potpunosti osmišljenom u domaćoj kompaniji Comtrade Distribution. Uređaji Tesla su za kratko vreme stekli popularnost koja među potrošačima već prevazilazi granice regiona, i upravo zbog toga u ovoj kompaniji ističu da brend Tesla i Partizan imaju mnogo toga zajedničkog. Jer, ovaj košarkaški klub je i u najskromnijim uslovima postizao najveće sportske uspehe zahvaljujući talentu, posvećenosti i viziji, a iste vrednosti i borbenost deli tim profesionalaca i entuzijasta koji stoji iza brenda Tesla.

Nakon današnjeg potpisivanja ugovora, predsednik košarkaškog kluba Partizan NIS, Ostoja Mijailović je izjavio: 

"Kao što smo i najavili pre neki dan, potpisali smo prvog sponzora. Nalazimo se u kompaniji Comtrade u okviru koje se nalazi brend Tesla koji će biti jedan od naših glavnih sponzora ove sezone. Ovo nam mnogo znači za novi početak i lakši finansijski protok", istakao je Mijailović. 

Generalni direktor kompanije Comtrade Distribution, Marko Bratić je izjavio: “Partizan je najveći brend srpske košarke. Mi u kompaniji Comtrade sa poštovanjem gledamo na istorijske rezultate i uspehe ovog kluba, sa zadovoljstvom se sećajući svih radosti koje su nam Partizanovi košarkaši priređivali, kako kroz uspehe u matičnom klubu tako i kroz uspehe reprezentacije. Comtrade je pre tri godine pokrenuo razvoj brenda Tesla, sa ciljem da tržištu ponudi veoma kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. U ovaj izazovni projekat ušli smo sa ciljem da osvojimo ne samo domaće tržište, već da budemo prepoznati i van granica zemlje, baš kao KK Partizan koji je u najslavnijim danima vladao evropskim košarkaškim terenima. Bilo je vremena u kojima je lakše bilo biti uz Partizan nego što je to danas. Ali, kako se već kaže – u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci, i zbog toga smo danas ovde, nadajući se da će naša podrška pomoći Partizanu da se što pre vrati na staze slave.”

Već sutra, na utakmici 7Days Evrokupa, Bilbao Basket – Partizan NIS, slavno ime Tesla će sa poleđine dresa davati vetar u leđa crno-belom timu! 

(Foto: Miroslav Todorović)