English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

  • VS

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

VESTI

Ostale Vesti »
05.09.2016 · 12:16

Stefan Pot potpisao ugovor sa crno-belima

Novi igrač Partizana od početka priprema trenira sa ekipom a igrao je i na pripremnim utakmicama. Saradnja je dogovorena na godinu dana. 

Osmo pojačanje KK Partizan NIS u sezoni 2016/17 je dvadesetdvogodišnji bek, Stefan Pot. Od početka priprema, Pot trenira sa svojim novim saigračima a igrao je i na svim pripremnim utakmicama. U novoj sezoni, Stefan će nositi dres sa brojem 33.

„Velika je čast biti igrač Partizana. Izuzetno mi je drago što sam se radom na treninzima i na pripremnim utakmicama izborio za šansu u tako velikom klubu. Sada je na meni da radim još više i ukazano poverenje opravdam.“ – izjavio je Pot po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora.

Novi igrač Partizana je profesionalnu karijeru počeo u Spartaku iz Subotice. Potom je igrao za Novi Sad, Vojvodinu, rumunski Asesoft i Metalac iz Valjeva.

Sa reprezentacijom Srbije do 19 godina, Stefan Pot je 2013.godine osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj. U toj generaciji sa njim su igrali Mihajlo Andrić i nekadašnji centar Partizana, Nikola Milutinov. 

(Foto: Miroslav Todorović)