English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

  • VS

Nedelja, 11.12.2022 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
14.10.2015 · 09:18

Danilo Anđušić ponovo u Partizanu

Jutro nakon pobede protiv Sutjeske, KK Partizan NIS je u svoje redove i zvanično vratio Danila Anđušića. Administrativne prepreke su na zadovoljstvo svih strana prevaziđene, pa će Anđušć uskoro ponovo zaigrati u crno-belom dresu. Između dva dolaska u Partizan, Danilo je igrao za Virtus iz Bolonje, Valjadolid i Bilbao a bio je i član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine.

Igrajući u timu sa svojim sadašnjim trenerom, Petrom Božićem,  Anđušić je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća 2012. godine. Iste godine je proglašen i za najkorisnijeg igrača finala Kupa Radivoja Koraća.

Sjajni šuter je potpisao ugovor do kraja 2015. godine sa mogućnošću produžetka saradnje do kraja sezone.  

"Drago mi je što smo uspeli da završimo svu potrebnu papirologiju. Veoma sam srećan što sam se praktično vratio kući. Kada se pojavila mogućnost da ponovo obučem dres Partizana, javila mi se velika strast i želja da zaigram opet u Pioniru, pred našim navijačima." - izjavio je Anđušić po potpisivanju ugovora zahvalivši se svima koji su ga ovih dana zvali i slali mu poruke podrške i dobrodošlice. 

"Nadam se da ljudi i dalje dolaziti i podržavati nas. Voleo bih u još većem broju" - zaključio je Anđušić. 

U novoj sezoni, Danilo će u dogovoru sa Andrejom Milutinovićem ponovo obući dres sa brojem 33, dok će Andreja zadužiti broj 22. 

"Zahvalio bih se Andreji što mi je izašao u susret i omogućio mi da ponovo nosim 'svoj' broj 33, koji sam već nosio u Partizanu."