English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
29.09.2015 · 20:52

Kosta Perović, Aleksandar Cvetković i Andrej Magdevski ponovo zadužili crno-belu opremu

Nakon povratka Čedomira Vitkovca, Partizan NIS je u svoje redove vratio još tri nekadašnja igrača. Na vernost crno-belima, tokom današnjeg dana su se obavezali nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Kosta Perović kao i bekovski tandem, Andrej Magdevski i Aleksandar Cvetković.

Sva tri igrača, vratili su se na mesto gde su već proveli jedan period svoje karijere. Najiskusniji Perović, nosio je crno-beli dres dugo godina, a imao je I priliku da igra u istom timu sa sadašnjim članovima stručnog štaba, prvim trenerom Petrom Božićem i njegovim pomoćnicima, Vuletom Avdalovićem i Dušanom Kecmanom. Kosta se u Partizan vraća nakon boravka u Jeniseju, sa kojim je minulog decembra raskinuo ugovor. Pre Rusije, Perović je igrao i za NBA ligaša, Golden Stejt Voriorse, špansku Pamesu i slavnu Barselonu.

Andrej Magdevski, u Partizan se vraća nakon boravka u Španiji gde je nastupao za B tim madridskog Reala i Unikahu iz Malage. Pre Španije, Magdevski je jedno vreme proveo u omladinskim selekcijama našeg kluba.

Nekadašnji prvotimac skopskog MZT-a i Crvene zvezde Aleksandar Cvetković, u Partizan dolazi nakon što je pripremni period proveo sa svojim novim saigračima, ali i sa timom Valensije. Talentovani plejmejker, deo svoje karijere je proveo i u juniorskom timu Partizana pa današnji potpis i za njega predstavlja povratak u crno-belo jato.

Novi igrači, biće na raspolaganju treneru Božiću za prvi meč ABA lige protiv Metalca.