English

KK Partizan Mozzart Bet

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

  • VS

Nedelja, 24.09.2023 (16:00)

VESTI

Ostale Vesti »
17.08.2015 · 11:58

Parni valjak počeo pripreme

Parni valjak je krenuo sa pripremama za narednu takmičarsku godinu. U hali Pionir pojavila su se pored starosedelaca i neka nova lica. Duško Vujošević je na raspolaganju imao 16 igrača, od toga sedam prošlogodišnjih prvotimaca, jednog novog igrača, dvojicu pridruženih iz juniorskog tima i pet igrača koji treba da se izbore za mesto i ugovor sa Partizanom.

Na početku priprema crno-belih u hali Pionir pojavili su se Milenko Tepić, Petar Aranitović, Vanja Marinković, Mihajlo Andrić, Janis Kuzeloglu, Miloš Glišić, Andreja Milutinović, Božo Đumić i jedino pojačanje ovog leta Miloš Koprivica. Pod ugovorom sa Partizanom je i Edo Murić, koji je opravdano odsutan zbog oporavka nakon operacije ramena.

Igrači koji će biti na probi narednih dana su Nikola Silađi, Nikola Lučić, Martin Matović, Pavle Reljić i Ognjen Rebić. Nikola Tanasković i Aleksa Ilkić su juniori Partizana NIS. 

Radoman Šćekić više nije kondicioni trener Partizana, pa će njegovu ulogu u ovoj sezoni preuzeti Zlatko Tešić, dugogodišnji član stručnog štaba kluba iz Humske.

Crno-beli će pripreme obaviti u Beogradu, a nakon mesec dana počeće i seriju provera forme na turnirima i prijateljski utakmicama širom Evrope.

Prvo će učestvovati na turniru u Bratislavi, od 18. do 20. septembra, zajedno sa Cibonom, grčkom ekipom PAOK i domaćim Interom. Potom 23. septembra sledi put u Atinu na revijalnu utakmicu sa Panatinaikosom, a dva dana kasnije očekuje ih učešće na turniru u Nantu, koji organizuje Toni Parker. U Francuskoj na turniru "Apart siti kup" nastupiće i Barselona, Asvel i Le Man.Tagovi: