English

KK Partizan Mozzart Bet

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

  • VS

Utorak, 06.06.2023 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
29.05.2015 · 13:17

Vujošević: Želimo da publika dođe u što je moguće većem broju

Svestan da zbog većeg broj utakmica u kratkom vremenskom roku interesovanje za iste je manje, Duško Vujošević ipak poziva navijača da dođu u subotu i bodre crno-bele u meču sa Vojvodinom:

- Sigurno da ovakav broj utakmica dovodi do devalvacije interesovanja, do neke vrste dosade. Ali mi moramo da se izdignemo iznad te situacije. Kao što smo uspeli da igramo kvalitetno da dobijamo te utakmice i normalno je i da želimo da publika dođe u što je moguće većem broju da nas prati - rekao je on.

Strateg srpskog šampiona veoma respektuje narednog protivnika:

- Vojvodina je ekipa koja je napravila bolji rezultat i i gre, nego što je to predviđano pre početka ovog takmičenja. Imaju pojedinačne vrednosti igrača, ali su one u nekom ukupnom zbiru uvećane, ne samo za te proste pojedinačne vrednosti. Oni su grupa ljudi koja zajedno najbolje funckioniše, i u tome je velika zasluga mog kolege, trenera Vojvodine. Veoma su borbeni, spremni da jedan drugome pomognu u svakoj situaciji, nesebični. Protiv određenih ekipa, nedostatak individualnih kvaliteta kompenzuju boljom i kvalitetnijom saradnjom između njih samih - istakao je trener Partizana NIS.

Tim Partizana ima obavezu najpre prema sebi, svojim navijačima i ligi da uvek pruži maksimum na svakom meču. To je potvrdio šef struke kluba iz Humske:

- Uz svo poštovanje mi želimo da odigramo dobru utakiceu pred svojom publikom, takođe smo i obavezni zbog regularnosti lige. Vojdvodina je u trci za četvrtu poziciju, kako smo mi igrali punom snagom i protiv Mege i protiv Metalca, sigurno ćemo protiv bilo kog protivnika, pa i protiv Vojvodine na takav način. Ritam utakmica je takava, da nema puno prostora za neka velika doterivanja. Međutim imali smo celu godinu iza sebe, sada se svodi ono što je najviše uspelo da se u igri prikaže ako najkvalitetnije, kada je u pitanju i odbrana i napad. Za utakmice koje predstoje radimo neke male adaptacije u odnosu na protivnika, ali u suštini da svoju motivaciju i svoju igru držimo na potrebnom kvalitetu - zaključio je Vujošević.

 

Ulaznice za meč 12. kola Superlige Srbije Partizan NIS - Vojvodina Srbijagas biće u prodaji na blagajni hale Pionir na dan utakmice od 15.30 časova, po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter. U subotu, 30. maja u Beograd dolazi Vojvodina. Meč 12. kola sa novosadskim tim počinje u 18 časova. Direktan prenos je na kanalu RTS 2.Tagovi: