English

KK Partizan NIS

Nedelja, 02.10.2022 (17:00)

  • VS

Nedelja, 02.10.2022 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
22.06.2014 · 00:00

Tepić: Uradili smo veliku stvar, zaslužena titula

Milenko Tepić, jedan od najvažniji igrača u mašini trenera Vujoševića, po završetku finalne utakmice izneo je svoje utiske:„ Utakmica je bila jako dobra, dostojna finala plej-ofa, uzbudljiva. I mi i Zvezda imali svoje šanse. Oni su u jednom momentu bili jako blizu da preokrenu utakmicu, imali su sedam razlike na pet minuta do kraja i tu smo uspeli da se vratimo. Nakon toga, imali smo skoro dobijenu utakmicu, na tri razlike Blažič je uspeo da da trojku i čak u sledećem napadu da ostane sam i da pokuša da za Zvezdu izbori majstoricu.

To su sve čari plej-ofa i zbog svih tih stvari mislim da je utakmica bila jako zanimljiva“, istakao je bek šampiona Srbije i potom objasnio prednost koju su crno-beli imali u nastavku: „Bolje smo psihološki ušli poslednju deonicu, u produžetku, iz nekog mog iskustva jako često dobije ekipa koja da prvi ili veže dva koša, jer kratak je vremenski period, a na utakmici sa ovakvim pritiskom to je jako bitno“, rekao je Tepić. „Zaista mi je drago što smo uspeli da osvojimo titulu, nakon one prve utakmice na kojoj je zaista bilo svega i svačega, mislim da su ove tri protekle, zaista fer i korektno i što se navijanja tiče i što se tiče naš igrača na terenu i to je nešto što me ispunjava.

Za nas je ovo bila velika stvar, videli ste kako smo se borili i igrali, posebno nakon prve utakmice, i nadam se da smo svim tim stvarima zaslužili ovo što smo uradili“ zadovoljno je osvajač 21. titule kluba iz Humske, 13. u nizu. Na pitanje da li je bilo čudno slaviti bez pehara, s obzirom da u navijači rivalskog tima ukrali pehar sa zapisničkog stola: „Žao mi je što je ukraden na ovaj način, ali pehar je nešto opipljivo, a ono što smo mi uradili igrom i onim na terenu, to je ono što mi u stvari slavimo“, jasan je bio Milenko Tepić.