English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
20.11.2015 · 13:25

Sigurna igra i trijumf juniora protiv Borca u Čačku

Nakon poraza u neizvesnoj završnici protiv Mega Leksa, juniori Partizana su pružili odličnu utakmicu i savladali domaću ekipu sa ubedljivih 53:81 (12:21, 13:19, 13:24, 15:16). Crno-bele su predvodili Mladen Armuš sa 22 i Miloš Glišić sa 18 poena.  

Juniori KK Partizan NIS, opravdali sinoć su ulogu favorita protiv domaćeg Borca u Čačku. Od samog starta, naši momci su kontrolisali utakmicu i vrlo brzo otklonili sve dileme po pitanju ishoda ovog meča. Partizan je ključnu dominaciju ostvario u skoku i velikom broju lakih poena do kojih s unaši momci dolazili zahvaljujući snažnoj odbrani, kontranapadima i pravovremenim asistencijama. Utakmica je odigrana u fer i sportskoj atmosferi dvorane u Čačku.

Bojan Salatić, trener crno-belih juniora, istakao je da je ova pobeda veoma bitna za nas nakon poraza u prošlom kolu.

“Većim delom utakmice, igrali smo odbranu na granici faula i ta odbrana nam je omogućila veliki broj lakih poena. Nastavljamo da radimo jako.” – zaključio je Salatić i poželeo ekipi  Borca puno uspeha u nastavku šampionata.

Najefikasniji pojedinac susreta, Mladen Armuš izrazio je zadovoljstvo zbog opradane uloge favorite u ovom susretu.

“Dobro smo otvorili utakmicu i brzo stigli do opipljivije prednosti koju smo sačuvali i uvećavali do kraja susreta.” – istakao je Armuš i zahvalio se igračima Borca na fer i korektnoj igri.

Naredni susret u Roda Juniorskoj ligi Srbije, Partizan NIS igra u nedelju od 17 časova protiv ekipe Mladost Admiral. 

(Foto: KSS)