English

KK Partizan Mozzart Bet

Petak, 31.03.2023 (20:30)

  • VS

Petak, 31.03.2023 (20:30)

VESTI

Ostale Vesti »
08.11.2015 · 11:04

Kadeti nastavili sa nizom pobeda u Triglav Kadetskoj ligi Srbije

Dobrom igrom u poslednjoj četvrtini, mladi košarkaši Partizana su došli do treće pobede u isto toliko susreta. Na kraji rezultat protiv borbene ekipa Zdravlja iz Leskovca je glasio 83:73 (15:21; 30:22, 12:20, 26:10)

Kadeti Partizana, ušli su u meč protiv Zdravlja još uvek pod utiskom prethodne utakmice u Novom Sadu kada su dobro igrali i pobedili u važnom meču. Igra a i rezultat na ovoj utakmici bili su čas na jednoj čas  na drugoj strani sve do četvrte četvrtine. Tada su igrači Partizana shvatili da moraju da ulože više energije u igru, pa su  dobrom odbranom i efikasnim napadom rešili ovaj susret u svoju korist. U redovima domaćina bolji od ostalih bio je i MVP susreta Tadija Tadić, koji je uzastopnim trojkama prelomio rezultat, kao i Aleksa Komazec sa 12 skokova. Ekipa Zdravlja je odlično igrala u tri četvrtine, ali je na kraju kvalitetniji tim pobedio pres vega zahvaljujući igri u poslednjoj deonici susreta.

Trener crno-belih, Marko Anđelković bio je zadovoljan što je njegov tim uspeo da opravda ulogu favorita u ovom meču, ali I kritičan prema svojim izabranicima.

“Utakmica je pokazala da je ove godine liga veoma ujednačena i da ni jednoj ekipi neće biti lako osvojiti bodove u bilo kojoj utakmici. Vrlo sam nezadovoljan igrom u prve tri četvrtine jer smo praktično samo u četvrtom periodu ličili na ekipu iz prethodna  dva kola. Okrećemo se nastavku takmičenja i gledaćemo da podižemo nivo igre u odnosu na dosadašnji deo takmičenja. Čestitao bi ekipi Zdravlja na zaista velikoj borbenosti i prikazanoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.” – zaključio je Anđelković

Najbolji pojedinac susreta, Tadija Tadić složio se sa svojim trenerom.

“Nismo odigrali utakmicu onako kako smo trebali, jer smo bili mnogo pasivni u prve tri četvrtine a pogotovu u odbrani, dok smo  u četvrtoj četvrtini prikazali pravu igru sa dobrom odbranom iz koje je proizašao i dobar i efikasan napad. Čestitke gostima na dobroj igri i pristupu utakmici i želim im puno uspeha u nastavku prvenstva.” – rekao je Tadić nakon meča.

Sa tri pobede, kadeti Partizana, zauzimaju prvo mesto u svojoj grupi B Triglav Kadetske lige Srbije.