English

KK Partizan NIS

Subota, 18.09.2021 (19:00)

  • VS

Subota, 18.09.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
30.08.2021 · 19:36

Predstavljeni novi dresovi KK Partizan NIS: Detalji koji nas razlikuju

Petu godinu za redom, KK Partizan NIS će igrati u Under Armour dresovima. Detalji asociraju na sezonu 1991/92. 

Na platou ispred beogradskog restorana Savanova, KK Partizan NIS je večeras predstavio dresove u kojima će igrati tokom sezone 2021/22. Već petu godinu za redom, crno-beli će nositi dresove američke kompanije Under Armour čiji će detalji ove godine asocirati na najuspešniju sezonu u istoriji kluba, 1991/92, kada je KK Partizan postao prvak Evrope. 

Pred velikim brojem predstavnika medija, dresovi su prezentovani u prisustvu trenera Partizana NIS, Željka Obradovića, kapitena Radeta Zagorca, Alekse Avramovića, predsednika kluba Ostoje Mijailovića, članova Upravnog Odbora i prijatelja crno-beliha. 

Moderan dizajn i najkvalitetniji materijal koji prija svakom igraču glavne su odlike novih dresova crno-belih, dok su detalji tu da prave razliku. 

Baš kao što je to bio slučaj u sezoni 1991/92, jedini put u istoriji kluba, grb na dresu će biti jednobojan. Na belom dresu, štampa je crna dok će crni-dres krasiti zlatna verzija grba Partizana. Još jedna asocijacija na uspeh postignut pre 30 godina je oznaka na desnom donjem delu dresa - slika zastave koja visi pod svodovima dvorane u kojoj igraju crno-beli, a koja simbolizije osvajanje Evrolige 1992. godine. Zlatni detalji na crnom dresu, još jedna su asocijacija na činjenicu da KK Partizan NIS u ovoj sezoni obeležava veliki jubilej. 

Prvu utakmicu u novim dresovima, košarkaši Partizana NIS će odigrati u sredu, 1. septembra od 20 časova na turniru u Opatiji. Protivnik crno-belih, biće ekipa zagrebačke Cibone. 

(Foto: Dragana Stjepanović / Omnia, video: BC Partizan TV, spot: Videostroj)