English

KK Partizan NIS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

  • VS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
07.04.2021 · 10:31

Parni valjak u četvrtak protiv FMP-a

U odloženoj utakmici 16. kola ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u četvrtak, 8. aprila dočekati FMP u Hali sportova "Ranko Žeravica". 

U četvrtak, 8. aprila od 16 časova, na programu je odložena utakmica 16. kola ABA j.t.d. lige. Košarkaši Partizana NIS, dočekaće FMP iz Železnika u Hali sportova "Ranko Žeravica". Kao i sve utakmice do sada u sezoni 2020/21, sutrašnji meč će biti odigran bez prisustva publike, uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

U prvom delu sezone, Parni valjak je u Železniku savladao FMP sa 90:103. Pred novi duel, trener crno-belih, Aleksandar Matović je izjavio: 

"Moramo da odigramo još jednu utakmicu sa puno kontakta. U poslednje vreme FMP je takođe bio u poziciji sličnoj nama. Podigli su formu, igraju dosta dobro, promena trenera je dovela do toga da igraju sa mnogo više čvrstine i mnogo više karaktera. Sigurno će biti jedna zanimljiva utakmica, obzirom na to da i oni vole da igraju sa puno kontranapada. Očekujem dobar meč", poručio je Matović uz konstataciju da i pred duel sa FMP-om u crno-belom timu ima povređenih igrača. 

Centar Partizana NIS, Vil Mozli pred sutrašnji meč kaže: 

“Jako smo fokusirani, imamo niz pobeda i želimo da tako i nastavimo. Igraćemo čvrsto, oni će igrati isto tako. Igrali su utakmicu protiv Mornara i pobedili su, tako da moramo biti na visokom nivou sutra”, poručio je Mozli. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)