English

KK Partizan NIS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

  • VS

Utorak, 27.04.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
05.03.2021 · 13:00

Klasik regiona: Partizan NIS u subotu dočekuje Cibonu

U dvadesetom kolu regionalne ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u subotu, 6. marta dočekati zagrebačku Cibonu u Hali sportova "Ranko Žeravica". 

U subotu, 6. marta, košarkaši Partizana NIS će od 19 časova dočekati Cibonu u Hali sportova "Ranko Žeravica". Košarkaški klasik regiona, ovog puta će zbog epidemioloških mera biti odigran bez prisustva gledalaca, a direktan prenos utakmice će biti emitovan na TV Arena Sport. 

Pred duel sa Cibonom, trener crno-belih, Saša Filipovski kaže: 

"Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenrea, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama", poručio je Filipovski. 

Bek Partizana NIS, Ognjen Jaramaz je pred sutrašnji meč izjavio: 

"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama", istakao je Jaramaz. 

(Foto: Dragana Stjepanović)