English

KK Partizan NIS

Subota, 23.01.2021 (19:00)

  • VS

Subota, 23.01.2021 (19:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.01.2021 · 11:50

Partizan NIS u subotu protv Borca

U 14. kolu ABA lige, crno-beli će se 9. januara od 17 časova sastati sa čačanskim Borcem u dvorani kraj Morave. 

Počinje drugi deo ABA j.t.d. lige. Utakmicom 14. kola koja je na programu u subotu, 9. januara od 17 časova, Borac i Partizan NIS će u Čačku započeti drugu polovinu ligaškog dela regionalnog šampionata. U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su na svom terenu izgubili od Borca sa 78:87 a pred duel u dvorani kraj Morave trener Partizana NIS, Saša Filipovski kaže: 

"Zato što ih poštujemo, kao i svakog protivnika, sa visokom koncentracijom i velikim oprezom se spremamo za sutrašnju utakmicu. Znamo da nisu odigrali poslednje kolo tako da će imati vremena da nešto spreme. Imaju neugodnu ekipu, pokretljive centre koji mogu da pogode za 3 poena. Znaju da igraju brzo, da preuzimaju, znaju i da stanu u zonu, tako da očekujem razne trikove. Što se nas tiče, važno je da smo u fundamentima napada i odbrane na visokom nivou, da imamo visoku energiju i što je najvažnije da odigramo utakmicu maksimalno sa respektom za sebe i za protivnika", istakao je Filipovski. 

Pred polazak u Čačak, bek crno-belih Ognjen Jaramaz je izjavio: 

"Ekipa Borca nam je u prvom kolu nanela poraz na našem terenu, što već dovoljno govori o kakvom se timu radi i koliko oni mogu da budu nezgodni. Nama je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna, da ne kažem odlučujuća, i tako im moramo pristupati. Pripemali smo se ovih nekoliko dana za igru Borca, treniraćemo u njihovoj hali gde nas sigurno očekuje težak meč. Ipak, ubeđen sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu", poručio je Jaramaz. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)