English

KK Partizan NIS

    Nema najavljenih utakmica

VESTI

Ostale Vesti »
28.12.2020 · 12:57

Venecija za kraj 2020. godine

U odloženom meču 7Days Evrokupa, crno-beli će u utorak 29. decembra igrati protiv Venecije u istoimenom gradu. Utakmica počinje u 20:30. 

Košarkaši Partizana NIS u utorak, 29. decembra spuštaju zavesu na 2020. godinu. U odloženom meču 7Days Evrokupa, crno-beli gostuju protiv Venecije u istoimenom gradu. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta. Iako su obezbedila plasman u Top 16 fazu, ekipa Partizana ide na put sa željom da godinu završi na najbolji mogući način. 

"Ovaj period smo iskoristili za dobar trening koji su momci dobro odradili. Imamo neke male povrede. Leđa i neke upale. Iako ovaj meč ništa ne odlučuje, potrebna nam je jedna jaka utakmica i ovo će nam dobro doći. Venecija je tim koji diže svoju formu, ima iskusnog trenera, kao i igrače koji su više godina u klubu. Menjaju odbrane i često igraju po 20-25 minuta zonu. Iskoristićemo ovaj meč za naše uigravanje", istakao je trener Partizana NIS, Saša Filipovski. 

Bek crno-belih, Markus Pejdž pred sutrašnji meč poručuje: 

"Dobra je prilika pred nama da izađemo na teren snažno i da pokažemo sve ono što smo tokom ove pauze radili na treningu. Iako smo obezbedili plasman u Top 16, ova utakmica je važna za nas kao odrednica za nastavaka takmičenja u Evrokupu i regionalnoj ligi", izjavio je Pejdž. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)