English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
14.12.2020 · 10:06

Parni valjak sutra gostuje Burgu

Utakmicu 10. kola 7Days Evrokupa crno-beli igraju u utorak, 15. decembra, od 20 časova i 45 minuta. Meč se igra u Burg-an Bresu, a direktan prenos je na TV Sport Klub.

Košarkaši Partizana NIS u utorak, 15. decembra, igraju poslednje, 10. kolo grupne faze 7Days Evrokupa, u kom se sastaju sa francuskim Burgom. Nakon što su obe ekipe obezbedile prolaz u Top 16 fazu takmičenja, sa istim dosadašnjim učinkom - po 5 pobeda i 3 poraza, crno-beli imaju šansu da se revanširaju ekipi iz Francuske, s obzirom da je poslednji poraz Parnog valjka u Evrokupu upravo od ovog tima, u 5. kolu takmičenja, odigranom u Beogradu.

Pred gostovanje u Francuskoj, trener Partizana NIS, Saša Filipovski, poručio je:

„Ovo je do sada najbitniji duel u Evrokupu. Znamo da je važna utakmica i daćemo sve od sebe. Potrošili smo mnogo energije na prošloj utakmici u ABA ligi i pre svega se nadam da ćemo imati dobro putovanje jer je put jako težak. Burg ima odličnog trenera koji više godina radi tamo, igrači se dobro poznaju i znaju da se izvuku iz situacije koje su naizgled problematične. Dobra su ekipa i za mene nisu iznenađenje,“ završio je Filipovski.

O narednom meču govorio je i krilni centar crno-belih, Rašon Tomas:

„Iako smo se već plasirali u narednu fazu takmičenja, želimo da osiguramo što bolju poziciju na tabeli. Idemo na gostovanje u Francusku sa željom i namerom da pobedimo,“ poručio je Tomas.