English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
08.12.2020 · 10:35

Crno-beli dočekuju Bahčešehir

Utakmica 9. kola 7Days Evrokupa na programu je u sredu 9. decembra od 20:30. Meč u Hali sportova "Ranko Žeravica" igra se bez prisustva publike. 

U sredu, 9. decembra, košarkaši Partizana NIS će u okviru 9. kola 7Days Evrokupa dočekati turski Bahčešehir. Utakmica u Hali sportova "Ranko Žeravica" počinje od 20 časova i 30 minuta, a kao i do sada, prisustvo publike nije dozvoljeno zbog pandemije virusa Kovid 19. U do sadašnjem toku takmičenja, crno-beli imaju 4 pobede i 3 poraza uz jedan odloženi meč protiv Venecije. Sa druge strane, Bahčešehir je odigrao svih 8 utakmica, uz svega jedan trijumf i to protiv Huventuda u gostima. 

Pred sutrašnji meč, trener Partizana NIS, Saša Filipovski je izjavio: 

"Ne potcenjujemo protivnika i ne smemo da živimo u prošlosti. Moramo se koncentrisati na neugodnu ekipu Bahčešehira koja dolazi rasterećena i koja je opasna. Utakmice se igraju jedna za drugom i nemamo mnogo vremena da radimo na taktici, važno je pripremiti taktiku koja odgovara različitim opcijama odbrane. Sa druge strane, sama odbrana je jako važna", istakao je Filipovski. 

Plejmejker Nemanja Gordić pred utakmicu protiv Bahčešehira poručuje: 

"Loše smo krenuli u Evrokupu, ali sad smo u dobroj situaciji. Poklopilo se i par drugih rezultata, Venecija je izgubila oba meča protiv Burga i nama to ide u prilog. Pobedom u narednom meču protiv Bahčešehira bili bismo blizu prolaska u narednu fazu", naglasio je Gordić. 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)