English

KK Partizan NIS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

  • VS

Subota, 27.02.2021 (17:00)

VESTI

Ostale Vesti »
04.12.2020 · 10:38

Partizan NIS sutra protiv Mornara

Nakon reprezentativne pauze, crno-beli u subotu igraju utakmicu devetog kola ABA lige, u kom gostuju Mornaru iz Bara. Meč je na programu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Nakon dvonedeljne pauze zbog takmičenja reprezentacija, nastavljaju se klupska takmičenja, a crno-beli nakon pauze igraju meč devetog kola ABA lige, u kom gostuju Mornaru iz Bara. Utakmica je na programu u subotu, 5. decembra u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Pred gostovanje u Baru, trener Partizana NIS, Saša Filipovski je istakao:

„Iskoristili smo ovu pauzu za dodatan rad, radili smo na osnovama igre, na odbrani i napadu. Zadovoljni smo ovim periodom. U Baru nas čeka neugodan protivnik, sa igračima koji su odlični napadači i moraćemo da čuvamo njihove šuteve za tri poena. Čeka nas veliki izazov i da bismo pobedili, potrebno je da igramo vrlo dobru odbranu svih 40 minuta i da imamo visoku koncentraciju. Moramo da igramo timski i daćemo sve od sebe, ali poštujemo ekipu iz Bara koja ima iskustva i širinu u igri,“ završio je Filipovski.

Plejmejker crno-belih, Markus Pejdž, pred meč u subotu poručuje:

“U ABA ligi smo izgubili od Crvene zvezde i želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Mornar je dobar tim. Pravili su nam probleme tokom priprema. Imaju dosta dobrih bekova, a i visokih igrača takođe. Dobri su šuteri, odličan napadački tim. Moramo biti precizni u odbrani i u odabiru načina odbrane. Znamo koje stvari u njihovih igri moramo da sprečimo. Pokušaćemo da ne uđemo u meč sa mnogo poena, zato što je to stil koji njima odgovara. Trenirali smo dobro. Sklapamo plan utakmice i nadam se da ćemo ga uspešno sprovesti u delo,” istakao je Pejdž.

 

(Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV)