English

KK Partizan NIS

Sreda, 27.01.2021 (17:30)

  • VS

Sreda, 27.01.2021 (17:30)

VESTI

Ostale Vesti »
18.11.2020 · 10:56

Partizan NIS u četvrtak protiv Huventuda

U zaostalom meču 6. kola 7Days Evrokupa, crno-beli 19.11. od 20:30 dočekuju Huventud, u meču koji je ranije otkazan zbog problema španskog tima sa Korona virusom. 

Partizan NIS sutra protiv Huventuda! U odloženoj utakmici 6. kola 7Days Evrokupa, crno-beli će se 46 sati nakon završetka duela sa Uniksom sresti sa sa starim rivalom, klubom koji je Partizan 1992. godine savladao na putu do najvećeg uspeha u istoriji srpske košarke - titule prvaka Evrope. Utakmica koja je po rasporedu trebala biti odigrana pre dve nedelje, odložena je zbog problema španskog tima sa Korona virusom i na programu je u četvrtak, 19. novembra od 20:30. 

Pred duel sa Huventudom, šef stručnog štaba Partizana NIS, Sašo Filipovski kaže: 

"Najvažnije je da se maksimalno skoncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija", poručio je Filipovski. 

Na meču protiv Uniksa u tim Partizana NIS se vratio Vilijam Mozli. O utakmici sa španskim timom, centar crno-belih je rekao: 

"Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meč", istakao je Mozli. 

Izjave koje su Markus Pejdž i Rade Zagorac dali sinoć, nakon pobede protiv Uniksa pogledajte na BC Partizan TV

(Foto: Dragana Stjepanović/Miroslav Todorović, video: BC Partizan TV)